Учора ввечері, другого жовтня, до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімації Дубенської ЦРЛ двох студенток місцевих освітніх закладів. З’ясувалось, що в орендованій квартирі дівчата отруїлись газом через пошкодження в трубі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Поліція встановила, що у квартирі п’ятиповерхового будинку на вулиці Шевченка у Дубні четверо студенток винаймали квартиру. Близько восьмої години вечора дівчата відчули у помешканні запах газу. Це було не вперше, про що вони не раз нагадували власникові.

Двоє дівчат, 16-ти та 18-ти років, які на той момент були вдома, вирішили відчинити кватирку і пішли відпочивати. Більш як за годину додому повернулась третя студентка. Вона довго дзвонила у двері, знаючи що всередині точно хтось є. Через кілька хвилин їй відчинила одногрупниця. Почувалася вона дуже зле: її нудило, в неї паморочилась голова та шуміло у вухах. Пізніше потерпіла пояснила поліції, що саме завдяки настирному дзвінку змусила себе встати з ліжка.

Ще одна дівчина лежала непритомною у ванній кімнаті.

Лікарі одразу госпіталізували їх до реанімаційного відділення. На місце пригоди разом із поліцією прибула аварійна газова служба. Її співробітники зафіксували пошкодження у трубі газової плити, через яке і відбувався витік газу. Потерпілі студентки перебувають під наглядом лікарів і досі.

У поліції за цим фактом проводиться перевірка, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.