До поліції другого жовтня надійшло повідомлення, що на вулиці Бєлгородська у Сарнах невідомий пограбував місцевого жителя. Особу зловмисника поліцейські встановили. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що 33-річний сарненчанин повертався додому, як по дорозі зустрів двох знайомих. Поблизу одного із житлових будинків разом із ними випивав. Та, коли вже зібрався йти, один із чоловіків вирвав із його рук пакет із особистими речами. Від поштовху сарненчанин упав ниць, тож із його кишені зловмисник забрав 700 гривень і пачку цигарок.

Оперативники одразу розшукали особу, причетну до скоєного злочину. Ним виявився 19-річний житель Сарн. З’ясувалося, що молодик уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки.

Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні, передбаченому частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.