5 жовтня о 12.00 в актовій залі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться зустріч для вчителів з інвалідністю, приурочена до Всеукраїнського дня вчителя.

Окрасою заходу стануть виступи колективів: Рівне нської обласної організації українського товариства сліпих, пісні у жестовому виконанні Рівне нської обласної організації українського товариства глухих, музичні номери вихованців Клеванської школи-інтернату для дітей з порушеннями зору, літературно – мистецького клубу «Крок» Рівне нського міському центру реабілітації інвалідів і дітей-інвалідів з порушеннями опорно-рухового апарату та ін.

У рамках заходу будуть презентуватися: вироби декоративно-ужиткового мистецтва вчителів з інвалідністю.

Варто відзначити, що проведення подібних заходів дозволяє не лише привітати вчителів з інвалідністю з професійним святом, але й водночас надає можливість доторкнутися душею до справжнього мистецтва, відчути себе потрібними.

Співорганізатори свята: Тетяна Войтович – голова громадської організації «Обличчям до істини», Центр "Студентська соціальна служба" Рівне нського державного гуманітарного університету

Повідомляє Методичний відділ РОУНБ .

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv