29 вересня під головуванням Олександра Середи, голови Костопільської райдержадміністрації відбулася робоча нарада з питань реконструкції підприємства «Костопільська філія ДП «Укрветсанзавод».

У вирішенні актуальних питань за круглим столом взяли участь голова Костопільської районної ради Сергій Ткачук, депутати Рівне нської обласної ради Василь Кльоп, Микола Кучерук та Руслан Потапчук, керівник департаменту з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації Ярослав Мазярчук, представники виконавця робіт та ветсанзаводу, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Костопільського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині у лісі виявили звалище тваринних відходів

Олександр Середа у ході зустрічі акцентував увагу на потребі пришвидшити виконання відповідних робіт підрядником. Також йшлося на нараді і про налагодження тимчасової схеми утилізації решток тварин. Обговорено учасниками зустрічі терміни завершення процесу реконструкції – приблизно це перша декада листопада 2017 року. Не повинно, за словами керівництва підприємства, повторитися і подібних випадків щодо стихійних звалищ – «подарунків» від клієнтів ветсанзаводу.

Голова райдержадміністрації Олександр Середа наголосив, що обласному керівництву відомо про зазначену проблему на Костопільщині, будуть прийматися відповідні рішення щодо дофінансування робіт.

На бюджетній комісії розглянуто питання виділення коштів на завершення проекту по реконструкції підприємства «Костопільська філія ДП «Укрветсанзавод».

Повідомляють на сайті Костопільської РДА.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv