З нагоди Всесвітнього дня туризму у Сарненському історико-етнографічному музеї відкрили інформаційно-туристичний офіс.

Голова РДА Ярослав Яковчук привітав усіх присутніх та зазначив, що створення інформаційно-туристичного офісу на базі музею дасть поштовх для розвитку туризму в районі.

Основною метою даного офісу є націлювання краян на те, що подорожувати можна не тільки за кордоном, а і на теренах свого регіону. Туристичний центр покликаний зробити кожну мандрівку районом та Рівне нщиною комфортнішою. Тут туристи зможуть отримати корисну інформацію про об’єкти, маршрути, екскурсії, розклад потягів та автобусів, побутові поради щодо проживання, харчування та про культурні заходи.

pic Нагадаємо, ідея щодо створення таких центрів виникла у голови Рівне нської ОДА Олексія Муляренка після відвідин Республіки Польща.

За словами керівника області, відкриття таких центрів призведе до збільшення туристичного потоку, адже це по суті осередки туристичної промоції. Такі інформаційні офіси вже створені в Острозі та Володимирці. Їх планують відкрити ще в Дубно, Корці, Рівному та Клевані. Центри рекламуватимуть родзинки містечок, опікуватимуться питанням залучення туристів та їхнього супроводу різними об’єктами.

pic За матеріалами Рівне нської ОДА.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv