Під час пожежі в багатоповерхівці вогнеборці врятували 3 та евакуювали 33 мешканців.

22 вересня о 06:57 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівне нській області надійшло повідомлення про пожежу в багатоповерховому житловому будинку в місті Рівне по вулиці Березовського, 16. За вказаною адресою негайно виїхали чергові підрозділи 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

На місці рятувальники встановили, що на сходових клітинах 2-го та 3-го поверхів горять електрощитові та кабелі в шахті. Через пожежу виникло сильне задимлення сходових маршів багатоповерхівки. Існувала загроза поширення полум’я на вищі поверхи та житлові приміщення.

Вогнеборці подали на гасіння водяний ствол та порошковий вогнегасник.

Тим часом, із задимленого середовища працівники ДСНС в складі двох ланок газодимозахисників оперативно врятували 1 дорослого та 2 дітей, а також провели евакуацію 33 мешканців будинку, в тому числі 6 дітей.

О 07:15 пожежа була локалізована, а о 07:45 – ліквідована. Внаслідок пожежі вогнем знищено розподільчу електрощитову на 3-му поверсі та пошкоджено електрощитову на 2-му поверсі. Наразі причина пожежі встановлюється.

До ліквідації пожежі було задіяно 20 рятувальників та 4 одиниці техніки ДСНС.

Повідомляє ГУ ДСН у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic