За минулу добу поліцейські вилучили чотири гранати, тротилову шашку і пістолет із набоями.

У рамках операції «Зброя та вибухівка» минулої доби до поліції звернулися два мешканці Сарн та Млинова і добровільно видали три гранати «Ф1». Тротилову шашку, пістолет з набоями та ще одну гранату вилучили поліцейські у мешканців області.

Під час патрулювання Вараша поліцейські зупинили 28-річного місцевого жителя, який перебуває під адміністративним наглядом. Під час поверхневого огляду у нього виявили тротилову шашку вагою 200 грамів.

pic У Костополі під час відпрацювання адміністративної дільниці поліцейські виявили у 55-річного жителя села Малий Стидин пристрій для відстрілу патронів калібру 5,6 мм, зовні схожий на пістолет, та 8 набоїв. Крім того, у 45-річного мешканця села Боремель Демидівського району правоохоронці вилучили гранату «Ф1» із запалом.

pic

37-річний сарненчанин добровільно видав поліцейським два корпуси гранати "Ф1" та два запали до ручної гранати, а 54-річний житель Млинова видав гранату "Ф1" із запалом. Усе вилучене поліцейські відправили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv