На День міста Вараш рятувальники організували для людей неймовірно цікаву та розважальну програму.

9 вересня жителі міста Вараш святкували 44-ту річницю створення «Міста атомників». Цього дня на жителів та гостей міста чекала цікава розважальна програма, фестиваль духової музики, фотовиставки, турнір з футболу, різноманітні атракціони для дітей та дорослих. Долучилися до свята і співробітники Служби порятунку «101».

Одним з найцікавіших етапів свята стали показові виступи-змагання рятувальників Рівне нщини за міжнародним форматом FCC (Firefighter Combat Challenge). Під гучні оплески глядачів працівники ДСНС в захисному спорядженні вправно і оперативно виконували фізично-важкі вправи, протягали рукавну лінію і гасили умовну пожежу, а також рятували умовно потерпілого із зони небезпеки. За задумом організаторів, надалі кожен бажаючий, насамперед діти, мали змогу відчути себе в ролі рятувальника та пройти смугу перешкод.

pic



pic Також під час заходу для гостей працювали фото-зона із виставкою техніки і спорядження, проводилися цікаві майстер-класи від рятувальників, конкурси, ігри, розваги, що допомогли зрозуміти дітям та дорослим, які бувають надзвичайні ситуації та як правильно себе поводити у разі їх виникнення.

pic



pic



pic



pic



pic Про це повідомляють на сайті ГУ ДСНС у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv