Пожежа сталася у смт. Володимирець, Рівненської області.

9 вересня об 04 год. 25 хв. за номером 101 до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в смт. Володимирець по вул. Шкільній. На місце події відразу виїхав черговий караул рятувальників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному горів будинок: поліція підозрює підпал [ФОТО/ВІДЕО]

Володимирець. Пожежа. 09.09.17.Вже за кілька хвилин, прибувши до місця пожежі, рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в надвірній будівлі. Горіла сама будівля та дрова в ній. Вогонь через щільну забудову міг поширитися на гараж та літню кухню, що розташовувалися зовсім поруч від місця пожежі.

Рятувальники, провівши оперативне розгортання, подали на гасіння водяний ствол. Пожежу швидко локалізували, чим вдалося уникнути подальшого розповсюдження вогню та, відповідно, нанесення ним більших збитків.

pi
Згодом пожежу повністю ліквідували, проте вогонь встиг знищити одну зі стін надвірної будівлі та орієнтовно 5 складометрів дров. Втім від вогню всі інші будівлі господарства було врятовано. Слід зазначити, що якби пожежу не виявили на ранній стадії, коли вогонь ще не набрав сили, то збитки були б значно більші.<p>Наразі всі обставини події, причин виникнення пожежі та обсяги збитків встановлюються фахівцями.<p>Кількість пожеж за останній час різко зросла. У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан у власних господарствах, дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та привчати до цього своїх дітей. Тільки це вбереже ваше майно та найголовніше оселю від вогню та матеріальних збитків.<p><br><br><img src= В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Повідомляють на сайті "101 Володимирець".

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv c'>