Сьогодні, восьмого вересня, о другій годині ночі до поліції надійшло повідомлення, що у Рівному на одній із вулиць горить приватний будинок, у якому проживає 50-річний чоловік разом із 49-річною дружиною.

Як повідомляють у відділ комунікації поліції Рівне нської області, на місці події поліцейські встановили, що вогнем знищено покрівлю, вікна та двері новобудови та частково пошкоджено ще одну будівлю, де тимчасово проживали власники. Близько шостої години ранку рятувальники ліквідували пожежу. Ніхто з мешканців не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині горів автомобіль [ФОТО]

За попередньою інформацією, загоряння сталося через підпал. Однак остаточну причину пожежі встановить експертиза.

pic



pic Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюватимуть осіб, причетних до вчиненого злочину.

В ГУ ДСНС у Рівне нській області зазначають, що жертв та постраждалих не має. Вогнем знищено покрівлю цегляного житлового будинку критого металочерепицею розміром 10х12м. Також вогнем знищено металопластикові вікна допоміжної цегляної будівлі 8х10м. До ліквідації пожежі було задіяно 4 одиниці техніки ДСНС та 19 вогнеборців. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

pic



pic

Фото та відео з сайту ГУ ДСНС у Рівне нській області.