Поліцейські Рівненщини розшукують водія, який неподалік Клеваня збив двох пішоходів та зник з місця пригоди.

Повідомлення, що водій автомобіля скоїв наїзд на двох пішоходів при в’їзді у селище Клевань Рівне нського району та зник з місця пригоди, до поліції надійшло учора, третього вересня, близько 23 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині нетверезий водій в’їхав у зупинку громадського транспорту [ФОТО]

Поліцейські встановили, що 59-річний мешканець села Зоря разом зі своїм 26-річним сином ішли краєм автодороги у напрямку селища Клевань. У цей час на них скоїв наїзд автомобіль іноземного виробництва та втік з місця події.

У старшого чоловіка медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійні рани голови. У молодшого - забійну рану голови та травми ноги. Обох госпіталізували у травматологічне відділення Рівне нської центральної районної лікарні.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Правоохоронці звертаються до усіх, хто став свідком пригоди та може допомогти слідству у встановленні винуватця ДТП повідомляти до поліції за номером телефону: 067-495-29-59або 102. Анонімність гарантується.

Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv