В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 31-річний житель Сарненського району за надання неправомірної вигоди службовій особі в сумі 500 доларів США.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Перебуваючи у службовому кабінеті Сарненського відділу поліції, 31-річний чоловік, аби уникнути кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом (мотоциклом) за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу, дав поліцейському хабар у сумі 500 доларів США.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі розпочато досудове розслідування частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України. Жителя Сарненщини затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру. Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, у рамках якого 31-річному чоловікові теж повідомлено про підозру, триває. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.