Ще з давніх часів відомо, що ім'я людини безпосередньо впливає на її долю та характер. Таким чином, деякі жіночі імена, володіючи дуже сильною енергетикою, допомагають своїм «господаркам» домагатися в житті великих висот. Можливо саме ваше ім'я входить в цей список?

Олександра

Ім'я Олександра - похідне від чоловічого імені Олександр і трактується як «захисниця», «мужня». З дитинства Сашенька намагається всіма силами бути дуже жіночною, як би відсторонюючись від свого «мужнього» імені, і це їй прекрасно вдається. Всі її бійцівські якості заховані дуже глибоко, але це до пори до часу.

Уже в дорослому житті Олександра - ділова жінка, що досягає своїх цілей більше працею, ніж талантом, з твердим характером, жвава і невтомна, вічно змагається з ким-небудь, найчастіше настільки активна на роботі, що на ласки і ніжності по відношенню до домашніх у неї просто не вистачає сил. І навіть якщо вона «поднапряжеться» в цьому питанні, в її ніжності все одно будуть проскакувати «колючки», оскільки суперечливість її характеру, пов'язана з чоловічим ім'ям, буде давати знати про себе і в такому інтимному питанні.

Характер Олександри дуже мінливий. Вона з легкістю кидається в бурю пристрастей і навіть може змінювати партнерів як рукавички, але якщо на її життєвому шляху зустрінеться справжня велика любов, вона цілком може «приборкати» Олександру. І хоча з володарками цього імені важкувато в побуті, без них життя здається занадто тьмяним.

Вікторія

Ім'я Вікторія означає «переможниця» і залишає на характері власниці відбиток з самого дитинства. Маленька Віка дуже свавільна, її складно змусити що-небудь зробити проти її волі. Але вже якщо вона сама чогось захотіла, зупинити її практично неможливо: вона обов'язково доб'ється того, чого хоче, головне, щоб це бажання виникло.

Разом з тим, незважаючи на такі вольові якості, Вікторія вкрай соромлива, і це внутрішнє протиборство іноді заважає їй вершити великі справи. На роботі вона проявляє ділові якості, старанно виконує поставлені перед нею завдання, але як тільки зустрічає відсіч, відразу ж втрачає свій «бойовий» дух. Але це лише до пори до часу. Навчаючись на своїх помилках, вона поступово позбавляється від цього недоліку і проявляє всю силу характеру в подальших життєвих ситуаціях.

Вікторія рідше інших власниць «сильних» імен знаходить собі партнера на все життя, оскільки ужитися з такою норовливою ​​особливою ​​досить важко, але якщо все ж вона зустрічає «свою» людину, то ні в якому разі не кине його самого вирішувати проблеми, а встане з ним пліч-о-пліч.

Варвара

Ім'я Варвара походить від грецького слова «варвар» і означає «чужинка». Це дуже сильне ім'я, і ​​прояв цієї сили спостерігається в невластивій для дівчаток поведінці, а їх сміливість, рішучість і часто надмірна активність часом навіть відлякують інших дітей. Завдання батьків маленької Варвари - направити в потрібне русло цю силу, адже це дуже працьовита дитина, яка з самого дитинства вміє ставити перед собою великі цілі і з успіхом їх досягає.

Варвара дуже любить спорт і особливо танці, тому батькам необхідно з раннього віку долучити її до цього, таким чином, надаючи їй можливість вихлюпувати енергію. А ось вчиться Варя хоч і добре, але тільки тому, що «треба» і лише талановитий у своїй справі педагог зможе розбудити в ній пристрасть до навчання.

Будучи зірвиголовою в дитинстві, в юності Варвара розквітає і перетворюється в жіночну, знає собі ціну, не втрачає силу свого характеру і вкрай цілеспрямовано, домагається по життю успіху.

Наталя

Наталя (з латинської «рідна») з самого дитинства виступає ініціатором всіх ігор, приносячи власну «родзинку» - таким чином, проявляється творча сторона її натури.

На роботі Наталя - незамінний співробітник, оскільки в силу свого вольового характеру і практичного складу розуму доводить кожну, навіть саме безперспективну справу, до логічного завершення.

Сильна воля, добре розвинена інтуїція і практичний склад розуму дозволяють власниці цього імені домогтися успіху практично в будь-якій справі.

Тетяна

Тетяна з латинської означає «упорядниця». Характер у власниці цього імені досить упертий і владний. Вона - дуже цілеспрямована натура, абсолютно не терпить заперечень, часом в її характері трохи проявляються навіть деспотичні нахили.

У дитинстві Тетяна - шибеник, вміє завжди за себе постояти, що залишається їй властиво і в більш дорослому віці. Іншими словами, Тетяна - «вічний» лідер. Вона дуже діяльна, рішуча, самовпевнена - все це допомагає їй досягти висот у кар'єрі, але її надмірна імпульсивність іноді грає не на її користь.

У сімейних відносинах Тетяна дуже стабільна: якщо вже вийшла заміж, то ніяких розлучень! Дітей, яких зазвичай у неї двоє, дуже любить і стає їм справжнім другом.