З нагоди Дня Прапора у Рівному відбулася урочиста церемонія з вшанування символу української держави – на Майдані Незалежності підняли синьо-жовтий стяг.

У заході взяли участь голова Рівне нської ОДА Олексій Муляренко, його заступники Світлана Богатирчук-Кривко, Ігор Тимошенко та Віталій Ундір. Також на урочистості завітали перший заступник голови облради Олександр Корнійчук, міський голова Рівного Володимир Хомко, військові, учасники АТО, державні службовці, рятувальники та жителі міста.



pic

«Сьогодні ми вшановуємо одну з найбільших національних святинь – Державний Прапор України. З нашим стягом ми йшли проголошувати незалежність, під ним на Майдані відстоювали право жити у вільній європейській країні, військові без зброї в Криму йшли проти агресора, і сьогодні український прапор захищають та оберігають українські воїни», - зазначив Олексій Муляренко.



pic

Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх, хто віддав життя у боротьбі за незалежність нашої держави. Урочистості завершили флеш-мобом – заспівали гімн та випустили у дощове літнє небо жовто-блакитні повітряні кульки.

pic

pic



pic



pic

Про це повідомляють на сайті Рівне нської обласної державної адміністрації.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv