Публічну безпеку і порядок 23-24 серпня в області забезпечуватимуть понад півтисячі правоохоронців – працівників Нацполіції та військовослужбовців Національної гвардії.

Лише в Рівному в ці дні будуть залучені до 200 поліцейських: 23 серпня вулиці обласного центру патрулюватимуть 60 правоохоронців, а 24-го – 120.

До забезпечення правопорядку під час проведення публічних заходів із нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України ГУНП в Рівне нській області залучатиме всі свої підрозділи.

«Поліція Рівне нщини має достатньо сил, засобів та навичок, щоб гарантувати безпеку жителів і гостей області у ці святкові дні», – зазначив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській області Руслан Жук.

Правоохоронці звертаються до громадян із проханням і розумінням поставитися до посилених заходів безпеки, бути пильними та повідомляти на оперативні лінії «102» або «101» про підозрілих осіб, підозрілі предмети та можливі провокації, а також поводитись толерантно та не порушувати публічний порядок.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv