Без року тиждень, як заступник, а кажуть, вже пройшов співбесіду на голову адміністрації. Олексій Муляренко ж поступився посадою добровільно?

Принаймні у цьому хтось намагається переконати рівненські ЗМІ та громадськість. Ось і пізно ввечері, 22 серпня, низка журналістів Рівного отримали на свою електронну пошту лист нібито від Рівне нської ОДА з темою "Олексій Муляренко подав у відставку".

В тексті повідомляється, що заяву про звільнення написано за власним бажання Олексія Муляренка. А його обов'язки тимчасово виконуватиме Віталій Ундір, якого 14 липня цього року призначили новим заступником голови РОДА.

Нижче публікуємо текст листа повністю:

Голова Рівне нської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко написав заяву про звільнення за власним бажанням.

- Я прийшов на посаду голови Рівне нської ОДА у вкрай важкий для країни час. Якщо дуже коротко підбити підсумки роботи, то лише за останнє півріччя в області забезпечено зростання обсягів промислового виробництва, значно зріс обсяг капітальних інвестицій. Рівне нщина стала однією з кращих у підготовці проектів, що реалізуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Були побудовані нові і реконструйовані старі школи і дитячі садочки. Настав час рухатися далі і впроваджувати здобутий досвід для подальшого реформування нашої країни, - сказав Олексій Муляренко.

Голова ОДА подякував усім, хто з ним працював і побажав новому керівникові РОДА плідної роботи.

Тимчасово виконуватиме обов'язки голови Рівне нської ОДА Віталій Ундір. Він успішно пройшов співбесіду на посаду голови Адміністрації.



Відставка Муляренка, фейк



Муляренко Рівне     нська ОДА

Радник голови Рівне нської облдержадміністрації Сергій Мініч вже спростував поширену інформацію. На своїй сторінці у ФБ та журналістам Rivne1.tv він повідомив, що новина про відставку - це фейк:

"Сьогодні на ваші скриньки надійшов фейковий лист з нібито пошти прес-служби ОДА про відставку голови ОДА. Офіційно повідомляю, що даний лист є фейком а пошта немає жодного відношення до прес-служби ОДА!!!"

Зазначимо, що за час керівництва областю Олексія Муляренка чутки вже не вперше "відправляють у відставку".