Щоб додому хотілося поспішати, потрібна не тільки смачна вечеря або люблячі і розуміючі очі другої половинки. Треба щоб в будинку було затишно та комфортно. А допоможуть в цьому дрібниці, які вже давно були використані на іншому кінці світу і які цілком можуть полегшити життя українців сьогодні.

Ліжко в американському стилі.



pic Якщо ви не любите заправляти ковдру в підодіяльник, ви неодмінно сприймете цю ідею на «ура»! Тому що у американців не прийнято користуватися підодіяльником: замість цього просто стелите простирадло, а зверху - ковдру. І все. До речі, велика кількість подушок в 3-4 ряди на ліжку - це не данина моді. А можливість прилягти вдень в одязі на одних подушках, а спати - на інших.

Замість люстри лампа спрямованого світла. Це дає можливість, по-перше, підсвітити ті місця, де це необхідно. І, по-друге, подібні лампи оснащені регулятором потужності, що теж дуже зручно.

Неглибока ванна - теж річ досить практична. Адже в ній можна і поніжитися, і воду при цьому економити.

Лавка в душі - це можливість спокійно зробити епіляцію, постригти нігті і провести інші не менш важливі гігієнічні процедури, які стоячи робити вкрай незручно.



pic Портативний електро-гриль не дурощі, а зручна річ, яка дозволяє готувати шашлики навіть взимку. Крім цього, на ньому можна і сосиски підсмажити, і овочі. І це буде дуже смачно і корисно.



pic Пральна і сушильна машини - це вже пральня, яку цілком можна розмістити в окремому приміщенні (звичайно, якщо дозволяє площа будинку).

pic ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Що треба знати про ремонт у ванній кімнаті

Кімнатні рослини в інтер'єрі: 8 першокласних ідей