До поліції 18 серпня близько 21.30 надійшло повідомлення, що на вулиці Дубенська сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та велосипедиста.

На відрізку дороги між перехрестями Дубенська-Макарова і Дубенська-Гашека під колеса «Mercedes-Benz Vito» під керуванням 28-річного жителя обласного центру потрапив велосипедист. Зі слів водія, чоловік на двоколісному транспортному засобі намагався перетнути проїзну частину дороги, виїхавши на смугу зустрічного руху.



pic Потерпілого, яким виявився 60-річний рівнянин, госпіталізували у реанімаційне відділення центральної міської лікарні, де у нього діагностували політравму, забій головного мозку тяжкого ступеня, закриту травму грудної клітки, переломи ребер, забої внутрішніх органів. Отримані травми виявилися несумісні із життям.



pic У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України слідчі встановлюватимуть усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. За результатами медичного освідування водій мікроавтобуса був тверезий.



pic Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv