Дві дорожньо-транспортні пригоди за участю одного авто сталося 18 серпня у селі Мали Сади, що на Дубенщині. Захмелілий водій «ВАЗ 2104» спершу збив пішохода, а потому — здійснив наїзд на велику рогату худобу.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 36-річний водій «ВАЗ-2104», житель міста Дубно, у селі Малі Сади здійснив наїзд на 28-річну місцеву жительку, котра йшла узбіччям. Очевидці події засвідчили, що водій, не зупиняючись, утік.

Вже за 300 метрів на своєму шляху він збив поза межами проїзної частини ще й двох корів та знову ж таки залишив місце події.

pic Працівники поліції за кілька годин встановили винуватця подвійної ДТП. Pезультати медичного освідування на стан алкогольного сп’яніння показали 2,25 проміле.



pic Пошкоджений автомобіль винуватець ДТП залишив у сусідньому селі Кривуха.

Жінку-пішохода госпіталізували у травматологічне відділення Дубенської ЦРЛ. Лікарі діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої.



pic За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 135 Кримінального кодексу України – залишення в небезпеці.



pic Власник двох корів, одна з яких травмована, а інша загинула, має право в рамках розслідування заявити цивільний позов про відшкодування матеріальних збитків.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок ДТП на Рівне нщині водія затисло в автомобілі [ФОТО]

На Рівне нщині у ДТП потрапило авто поліції [ОНОВЛЕНО]