Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv
Барбершоп у Рівному
Барбершоп - місце для справжніх чоловіків
Коли серйозний та брутальний чоловік хоче привести в порядок свою зачіску, іти в "салон краси" не завжди комфортно. Порятунок від жіночих салонів виринув як той фенікс із попелу. У моду знову повернулись густі бороди та стильні вуса, а поряд із жіночими салонами з'являються колись забуті чоловічі перукарні - БАРБЕРШОПИ.
Що це таке і чому вони набувають такої полярності серед чоловіків? Ми спробували розібратись і дізнатись секрети успіху чоловічих перукарень.
Стороннім вхід з… або Що таке барбершоп?
Чоловічі перукарні - барбершопи (barber shop) - були популярними ще у 18 столітті.

Здавна ці заклади відвідували аристократи, бо ж з'явитись на світському заході із занедбаною бородою чи вусиками було поганим тоном (масне волосся на голові принаймні могли прикрити капелюхом).
Інша причина популярності таких закладів - атмосфера. Це був виключно чоловічий простір. Барберами були лише чоловіки, а їхня робота порівнювалась з роботою хірурга - користування бритвою нагадувало роботу зі скальпелем. Та й де ще можна було привести себе до ладу, долучитись до чоловічої світської бесіди, обговорити свої справи чи і завести вигідні бізнес-партнерства. Та ще і випити склянку міцненького віскі. Або чаю.
Час летить. Густі бороди та доглянуті вусики почали модно і "гігієнічно" голити "під нуль". А будь-яка рослинність на обличчі стала ознакою неохайності. Тим часом ринок завоювали салони краси. Заклади, від яких у кожного поважаючого себе чоловіка біжать мурашки по тілу. Сидіти і слухати теревені перукарки Нінки та ще й боятись, як цього разу вона зрозуміє слова "прибрати зайве з боків". І сподіватись, що цього разу з перукарні ти не вийдеш як солдат-новобранець.



Але про доглянуті зачіски і борідки не забули.
Боротьба за рівність прав відкрила жінкам доступ до всього чоловічого, а прості перукарні стали і взагалі жіночою оазою, тож чоловіки взялися відроджувати свою традицію і право на виключно чоловічий простір. Так разом з модою на густі бороди повернулись і барбершопи.
Та ось нарешті барбершопи відкрились і в Рівному. Тепер візит до виключно чоловічої перукарні доступний кожному.
Чоловічий стиль у барбершопі:
Дитяча стрижка
Спеціальна послуга для чоловіків віком до 12 років.
Особливість - аби маленькі клієнти "були на висоті" використовують спеціальні накладки з врахуванням зросту дитини
Найкраще робити зачіску у парі з татом! Тоді дитина не вередуватиме, що її всадили у крісло невідомого дядька з ножицями в руках. А бути красунчиком як ТАТО, захоче кожен малюк
Стрижка машинкою (одна насадка )

Актуальна стрижка для тих, хто любить коротке волосся та практичність. Послуга включає в себе миття голови професійними засобами, безпосередньо стрижку та окантовку небезпечною бритвою.

Команда Gentle Razor Barbershop


Рівне нські барбери

Команда Gentle Razor Barbershop складається з професійних стилістів та досвідчених барберів.
І так, тут є майстрині-дівчата (сучасні барбершопи таки відійшли від гендерних питань). Та й хто як не жінки підкажуть, що у чоловіках вабить найбільше).



Коротко про барбершоп на Литовській
Gentle Razor Barbershop - це ті, хто втілює ідею американських барбершопів у Рівному. Це істинно чоловічий простір, куди лиш іноді дають доступ жінкам. Або ж пускають обраних - барбершоперок, які самі працюють над створенням чоловічого стилю.
Цей барбершоп у Рівному - це місце, де під час візиту можна не тільки отримати презентабельну стрижку та поголотись, а й насолодитися цікавою розмову з однодумцями та, можливо, навіть отримати нових друзів.

5 причин відвідати Gentle Razor Barbershop
Професіоналізм
Новачкам і аматорами не довірятимуть роботу з гострим лезом. Тільки професіонали допоможуть підібрати виключний стиль для кожного чоловіка і привести до ладу занедбану бороду
Якість
Суть барбершопів полягає саме у наданні якісних послуг, бо ж тільки цим можна утримати своїх клієнтів-чоловіків.
Елітність
Gentle Razor Barbershop - виключний заклад, де з шаною і водночас по-дружньому ставляться до кожного клієнта. Разом з тим візит до професійного барбера може дозволити собі кожен рівнянин, який дбає про свій статус та стиль.
Атмосфера
Тут продумано ВСЕ. Починаючи з вивіски і до поличок та бритв у руках майстрів. Стіни оздоблені деревом, що нагадує будиночок дроворуба чи цирульню 1950-х років.
НІЯКИХ ЧЕРГ!
Візит до барбершопу має бути спланованим. Чоловіки не терплять стояти в чергах і в Gentle Razor Barbershop про це добре знають. Тому час прийому узгоджується з майстром. А для екстрених випадків працівники знайдуть, як залишити клієнта задоволеним та поголеним! Зрештою незначний час очікування завжди минає швидше зі склянкою віскі, лимонаду або кави, і легко компенсується досвідченою роботою майстра-перукаря.
Відгуки клієнтів
Давно хотів, довго не наважувався, але все таки експеременти це круто! В Рівному вибір серед таких закладів не великий, тому зупинився на @rivne_gentlerazor Зустріли, напоїли кавою, якщо захочете то можуть просто напоїти! Персонал привітний, професійний та комунікабельний, атмосфера - кайф) Окремо хочу подякувати майстру @artemprys Руки не тремтіли, а для людини з лезом, це дуже важливо.
Словом, тут підстрижуть і бородатих і не дуже, або ж просто складуть хорошу компанію!
Павло
"Це саме те місце куди варто завітати за хорошою зачіскою та крутим відпочинком!!!"
Олександр
#GentleRazor місце де хочеться просто відпочити та насолодитись чудовою атмосферою
Роман
Все дуже круто, зачіска і борода тепер виглядають просто супер! Тепер тільки до вас)
Руслан
Як знайти барбершоп у Рівному
097 196 8036
Рівне , Литовська, 117
Відчинено 10:00 – 21:00

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: