За підтримки громадської організації «Ти не один» (*16 серпня*) у Рівному на майдані Незалежності пройде Всеукраїнська культурно-мистецька патріотична акція під назвою «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну».

Початок - о 17:00 годині.

За підтримки ГО «Ти не один» відбудеться Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція під назвою «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну». Її ініціатором є 15-річна художниця з прифронтового міста Покровськ Донецької області - Лілія Дорошенко. Мета акції - розширити коло людей в усіх регіонах України, охочих приєднатися та своїми діями підтримати гасло акції «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну».

Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція розпочалася 31 липня цього року в м. Дніпро і закінчиться 24 серпня, у День незалежності України, у прифронтовому місті Покровськ Донецької області. Під час акції через усі регіони перевезуть закріплену на автомобілі Картину Миру, виконану дітьми та дорослими (близько 10 000 дорослих та дітей).

Організатори закликають усіх небайдужих взяти участь в акції, головною метою якої є показати світу, що всі дорослі і діти мають єдине бажання – жити в щасливій країні. За допомогою мистецтва, різних митців з усіх областей України відобразити красу та велич нашої держави, як доказ того, що у нас є чим пишатися, й що ми заслуговуємо на щасливе майбутнє.

Повідомляє відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv