Нині ремонтують дитячі садочки у Корецькому та Рокитнівському районах.

На Кореччині дитячий заклад розміститься у нежитловому приміщенні у селі Новий Корець. Сама будівля – двоповерхова. Тут будуть розташовані дві групи на 40 дітей, актова зала, харчоблок.

Як стверджують у селі, потреба у навчальному закладі є нагальна. Адже загальна кількість дітей у Новокорецькій сільській раді складає 128.

Нині будівельники продовжують внутрішні роботи у приміщенні. Так, працівники фарбують уже прошпакльовані стіни, планують незабаром в облицьовані санвузли закупити техніку.

Проведене у приміщенні й опалення. Тепло подаватиме збудована котельня.

Будівлю дошкільного закладу утеплили, поставили енергозберігаючі вікна та пофарбували фасад. Нині розпочалися також роботи із благоустрою прилеглої території, а також дитячих майданчиків.

pic

Відкриття новокорецького садочка заплановане на осінь.

Загальна кошторисна вартість проекту становить понад 7,6 мільйонів гривень. Цьогорічне фінансування з ДФРР складає близько 2,7 мільйони, з місцевих бюджетів – майже 2 мільйони гривень.

Триває реконструкція дошкільних закладів й у Рокитнівському районі. Зокрема, за державні кошти ремонтують покрівлі у навчальних закладах «Дзвіночок» у Кисоричах, «Барвінок» у Карпилівці, «Сонечко» у Масевичах.

Про це повідомляє Рівне нська ОДА.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv