Пожежа сталася у багатоквартирному будинку. Загоряння відбулося в одній із квартир, де були люди. Рятувальники винесли напівпритомних жінку та чоловіка.

10 серпня о 19:43 до чергової служби Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про пожежу в місті Дубровиця по вулиці Шевченка 30. На місце події негайно виїхав черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубровиця на двох пожежних автоцистернах.

За 3 хвилини черговий підрозділ прибув за вказаною адресою. По прибуттю було встановлено, що пожежа виникла в двохповерховому багатоквартирному житловому будинку на першому поверсі в одній із квартир. Сусіди повідомили рятувальників, що у помешканні можуть бути люди.

Не гаючи часу вогнеборці в апаратах захисту органів дихання проникли у вщент заповнене димом помешкання. В помешканні рятувальники виявили напівпритомну власницю даної квартири 1936 р.н та її сина 1964 р.н їх відразу вивели на свіже повітря та передали до рук працівників швидкої медичної допомоги.

О 19:57 пожежа була локалізована, а о 21:15 повністю ліквідована. Завдяки оперативним та кваліфікованим діям бійців Держслужби з НС вдалося врятувати людей від загибелі та не допустити розповсюдження вогню на інші приміщення помешкання.

У результаті пожежі вогнем було пошкоджено стіни, меблі та речі домашнього вжитку двохкімнатної квартири двоповерхового багатоквартирного житлового будинку на першому поверсі на площі 10 м2.

До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці пожежної техніки та 7 чоловік особового складу.

На разі причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv