9 серпня о 19:02 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному господарстві села Довговоля Володимирецького району. За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул вогнеборців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

По прибуттю до місця події було встановлено, що пожежа виникла в дерев’яній надвірній будівлі розміром 4х5 м. Місцеві жителі ще до прибуття рятувальників намагалися власними силами стримати поширення пожежі. Працівники ДСНС, провівши бойове розгортання, оперативно подали на гасіння пожежі водяний ствол. О 19:16 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:05 повністю ліквідувати. Вогнем знищено дерев’яну надвірну будівлю, близько півтони соломи в тюках, 4 автомобільні шини, а також частково пошкоджено дерев’яний піднавіс для дров.

Слід зазначити, що якби не активна допомога в гасінні пожежі місцевого населення, вогонь міг би завдати куди більших збитків. А відтак вогнеборці спільно з селянами не дали полум’ю поширитися на ще дві будівлі, які були всього за кілька метрів від осередку пожежі, а також на дерев’яний піднавіс з дровами.

Рятувальники ДСНС вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан у власних господарствах, дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки та привчати до цього своїх дітей. Тільки це вбереже ваше життя і добробут від спустошуючої сили вогню.

В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!



pic



pic



pic

Про це повідомляє Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.