9 серпня близько 12-20 на автодорозі Київ-Ковель-Варшава поблизу села Іванівка Сарненського району сталася ((http://rivne1.tv/news/84076)(дорожньо-транспортна пригода)) за участю автомобілів «VOLKSWAGEN Caddy» та «NISSAN Qashgai», у яких загалом перебувало восьмеро громадян.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Внаслідок ДТП на місці загинуло 4 людей, ще одна жінка невдовзі померла від отриманих травм в Сарненській центральній районній лікарні. Також під час аварії троє дітей отримали травми різного ступеню та були госпіталізовані в лікувальний заклад.

Співробітники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події за викликом правоохоронців, встановили, що в сильно деформованому автомобілі «NISSAN Qashgai» знаходиться загибла жінка та травмований чоловік з ознаками життя. За допомогою спецобладнання рятувальники звільнили чоловіка із «залізної пастки» та передали лікарям швидкої медичної допомоги. Проте за декілька хвилин людина померла в машині медиків. Потому працівники ДСНС деблокували тіло загиблої громадянки.

Наразі обставини даної трагедії з’ясовують співробітники поліції.

На місці ДТП працювали 5 рятувальників та 1 одиниця техніки ДСНС.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.

pic



pic