Ми знаємо, що грейпфрут допомагає скинути вагу. Однак, не варто безконтрольно його їсти і очікувати чарівного зниження ваги. Давай розберемося, як використовувати грейпфрут, щоб схуднути.

Грейпфрут володіє великою кількістю корисних речовин, які дозволяють благотворно впливати на стан організму, зайву вагу і навіть сон.

Так, грейпфрут має низьку калорійність, що робить його дуже привабливим для тих, що худнуть. Перш ніж розповідати, як застосовувати грейпфрут для схуднення, давай дізнаємося, на що він здатний.

Грейпфрут, крім можливості скинути вагу, володіє іншими корисними особливостями:

• Знижує інсулін і рівень глюкози в крові, актуальний при цукровому діабеті;

• Допомагає позбутися від депресії і апатії;

• Покращує роботу мозку, пам'ять;

• Покращує роботу шлунково-кишкового тракту;

• Благотворно впливає на роботу печінки;

• Допомагає при безсонні.

Як худнути за допомогою грейпфрута

Просто їсти цей цитрус кілограмами і думати, що від цього ти скинеш зайву вагу - нерозумно і самовпевнено. Його потрібно вживати з почуттям, толком, розстановкою.

Грейпфрут перед їжею

Варто їсти половину грейпфрута за півгодини до основного прийому їжі. Він допомагає придушити апетит, а це значить, що під час обіду або вечері, ти будеш з'їдати трохи менше, що значно вплине на твою вагу. Менше з'їси, але мріяти про котлети не будеш.

Грейпфрут, як сніданок або вечерю

Якщо з'їсти фрукт замість одного прийому їжі, то можна легко дотягти до наступного прийому їжі, але кількість з'їдених калорій будуть в кілька разів менше. А якщо випити грейпфрутовий сік перед сном, то ти відчуєш розслаблення і бажання поспати.

Крім того, такий спосіб допоможе очистити кишечник і очистити організм від токсинів. Це допоможе під час розщеплення жирів за допомогою особливих ферментів, які знаходяться в грейпфруті.

Дієта на грейпфрутах

Грейпфрутова монодіета теж має право на своє існування. На такій дієті потрібно «знаходиться» протягом 3-х днів до 2-х тижнів.

На сніданок ми з'їдаємо один грейпфрут і п'ємо склянку грейпфрутового соку перед сном. На обід їмо відварну рибу або нежирне м'ясо, додаємо овочевий салат.

На вечерю їмо теж салат. Крім того, п'ємо багато води, соку та чаю, а також займаємося спортом.

Грейпфрутовий сік, щоб схуднути

Як ми вже зрозуміли, грейпфрутовий сік допомагає скинути вагу, він відмінно спалює жири завдяки флавоноідам в складі. Має сечогінну властивість, позбавляючи організм від зайвої рідини і допомагає позбавлятися від токсинів. Допомагає при активного фізичного навантаження і знімає втому.

Варто випивати склянку грейпфрутового соку перед сном і буде тобі щастя.


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Смузі з кавуна: 3 легких рецепти

Що їсти в спеку: 10 продуктів для літа

Все, що ми повинні знати про кавун: чим корисний і кому протипоказаний