Автомобіль Mercedes “підрізав” автомобіль невідомої марки, який відразу зник з місця події. Внаслідок цього водій не впорався з керуванням злетів в кювет та кілька разів перевернувся.

Це вже друга ДТП, яка сталася 8 серпня на Володимиреччині. Того ж дня,на автодорозі Володимирець-Красносілля автомобіль Volkswagen Golf також злетів у кювет та перевернувся.

О 14:20 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Володимирець-Довговоля. Рятувальники, прибувши на місце події, з’ясували, що внаслідок ДТП автомобіль Mercedes 210 злетів у кювет та знаходиться орієнтовно за 30 м. від проїжджої частини. Водію даного автомобіля працівники екстреної медичної допомоги вже надавали допомогу.

pic Враховуючи стан пошкодження транспортного засобу та розлиті паливо та мастило, рятувальники, щоб запобігти можливому загоранню внаслідок короткого замикання, від’єднали від акумулятора клеми.



pic Внаслідок ДТП постраждав водій 1982 року народження, який після наданої медичної допомоги, від подальшої госпіталізації відмовився. Як він пояснив, його автомобіль Mercedes “підрізав” автомобіль невідомої марки, який відразу зник з місця події. Внаслідок цього він не впорався з керуванням злетів в кювет та кілька разів перевернувся.

Повідомляють у ГУ ДСНС у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv