У результаті, вилучено 112 системних блоків та інше обладнання.

Рівне нською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням за фактом зайняття гральним бізнесом (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.203-2 КК України).

Встановлено, що група осіб під приводом надання послуг у сфері спортивних лотерей організувала на території м.Рівного незаконне зайняття гральним бізнесом.

За погодженням із процесуальним прокурором працівники поліції провели днями низку санкціонованих обшуків, за результатами яких викрито та припинено діяльність 10 підпільних гральних закладів, які здійснювали діяльність всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

У закладах, що були розташовані по вулицях Київська, Соборна, Ювілейна, Ст.Бандери вилучено 112 системних блоків, стільки ж моніторів, інші комплектуючі до комп’ютерної техніки, а також гроші, ймовірно одержані злочинним шляхом. Рівне нською місцевою прокуратурою перед судом ініційовано питання про накладення арешту на зазначене майно.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування. Провадяться слідчі дії з метою встановлення усіх осіб, причетних до незаконного бізнесу з метою притягнення до передбаченої законом відповідальності.

Санкція статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

За матеріалами Рівне нської місцевої прокуратури.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv