(*RIVNE PATRIOTIC RUN 2017*) – це патріотичний забіг, який є частиною всеукраїнської бігової ініціативи «Забіг у вишиванках» (Vyshyvanka Run).

Для бігунів-початківців та дітей доступна дистанція у 1,1 км. Для бігунів з мінімальним досвідом, або добре спортивно підготовлених осіб – 5 км. Для найбільш витривалих – 10 км.

Реєстрація - 100 гривень - на сайті.

Захід розпочнеться 24 серпня о 17.00 на Майдані Незалежності.

Траса пробігу пролягає центральними вулицями Рівного. Покриття – 100% асфальт.

Перед початком старту місцеві майстрині будуть розфарбовувати учасників змагань у патріотичні кольори, будуть проводитися конкурси, вікторини.

Що включає стартовий пакет:

Стартовий номер учасника, футболка вишиванка, медаль фінішера змагань, рекламний пакет учасника для речей, наклейка для намету зберігання речей, пункти гідратації на старті/фініші, спеціальні пропозиції від партнерів заходу.

Умови допуску:

До участі у забігові на дистанції 1,1 км допускаються всі бажаючі від 2 років і старші, які не мають протипоказань за станом здоров’я для участі в даному забігу. Медична довідка не обов’язкова. Вік учасника визначається кількістю повних років станом на 31 грудня 2016 року. Кожен учасник змагань добровільно бере участь у змаганнях, визнаючи всі можливі ризики для власного здоров’я під час і після їх закінчення, а також бере на себе особисту відповідальність за свій фізичний стан і здатність завершити дистанцію змагань.

Здоров’я:

Усі зареєстровані учасники змагань самостійно несуть відповідальність за власне життя та здоров’я. При отриманні стартового пакету, учасник зобов’язаний підписати заяву, відповідно до якої він повністю знімає відповідальність з організаторів за свій фізичний стан до змагань, за можливий збиток здоров’ю, отриманий під час змагань, а також за стан здоров’я після змагань. Медичне обслуговування в процесі змагань здійснює бригада чергової медичної допомоги, яку забезпечують.

Повідомляють на сторінці заходу Забіг у вишиванках "Rivne Patriotic Run 2017" у ФБ.