Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 серпня, у Володимирецькому районі. Автомобіль злетів у кювет та перевернувся.

Вчора, 8 серпня, о 14:02 до Служби порятунку Володимиреччини надійшло повідомлення, що на автодорозі Володимирець-Красносілля, трапилася дорожньо-транспортна пригода. За вказаною адресою було направлено черговий караул бійців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дубенщині авто врізалося у житловий будинок [ФОТО]

По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що внаслідок ДТП автомобіль Volkswagen Golf злетів у кювет та перевернувся. Двом постраждалим вже надавалася кваліфікована допомога працівниками екстреної медичної допомоги.

Щоб запобігти можливому загоранню внаслідок короткого замикання, вогнеборці від акумулятора від’єднали клеми. Внаслідок ДТП отримали травми двоє чоловіків 1992 та 1989 років народження.



pic Після надання меддопомоги в приймальному відділенні КЗ «Володимирецька ЦРЛ» від подальшої госпіталізації вони відмовилися. З їх слів стало відомо, що водій під час руху по автодорозі не справився з керування, злетів у кювет та перевернувся.

Про це повідомляють на сайті "101 Володимирець" з посиланням на Володимирецьку РС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv