У Рівненському районі пенсіонерка «купила» мішок муки за 12 тисяч гривень.

Під приводом купівлі муки за дешевшою ціною троє невідомих осіб зуміли поцупити у жительки села Зоря 12 тисяч 100 гривень. Зловмисників, які пересувались на автомобілі, розшукує поліція.

Учора, третього серпня, близько 21 години до будинку подружжя пенсіонерів прийшли троє незнайомців. Двоє чоловіків та жінка почали пропонувати 68-річній господині купити цукор нижче ринкової вартості. У відповідь на відмову ті запропонували мішок муки за вигідною ціною. Та погодилась і пішла по гроші, які знаходились у шафі.

Відрахувавши потрібну суму, решту поклала під подушку у кімнаті. Зловмисники запримітили схованку. Доки один із чоловіків відволікав жінку пошуками візочка та мішка взамін, інші двоє зловмисників викрали усі заощадження пенсіонерки.

Після цього «продавці» швидко покинули господарство. Коли ж жінка кинулася покласти гроші назад у шафу, під подушкою їх не виявила. Про подію пенсіонерка одразу повідомила до поліції.

Слідчі за фактом крадіжки розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Зі слів подружжя, одному чоловіку та жінці близько 25 років, іншому чоловікові – 30-35.

Пересувались зловмисники на автомобілі чорного кольору на іноземній реєстрації «SLC 921».

Правоохоронці звертаються до усіх, хто помітив такий транспортний засіб, одразу повідомити до поліції. Поліцейські нагадують одиноким та особам похилого віку не впускати підозрілих осіб до себе в помешкання і навіть не підтримувати з ними розмову.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv