Правоохоронці оперативно розшукали мікроавтобус, який викрали у Зарічному. Та мотоцикл жителя Березнівщини.

До поліції третього серпня надійшло два повідомлення про незаконне заволодіння транспортними засобами у Березнівському районі та селищі Зарічне. Із подвір’я приватного господарства викрали мотоцикл, а із території підприємства — мікроавтобус.



pic Уранці 24-річний житель села Бистричі виявив відсутність свого мотоцикла «Lifan», який він, зазвичай, залишив у дворі будинку. Поліцейські Березнівського відділення поліції встановили особу і місцезнаходження викраденого транспорту, який до того ж був незареєстрований у встановленому законодавством порядку.

Зловмисником виявився 18-річний житель сусіднього села Хотин, який потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічний злочин і крадіжки. Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Мотоцикл вилучили та помістили на територію відділення поліції.



pic Із території комунального підприємства у селищі Зарічне шляхом вільного доступу невідома особа незаконного заволоділа автомобілем «Volkswagen Transporter Т4», який належить 40-річному місцевому жителю. Крім того, ключі та документи на транспортний засіб знаходилися у салоні.

Працівники Зарічненського відділення поліції виявили авто з механічними пошкодженнями в кюветі поблизу села Серники. Особу зловмисника нині розшукують. Відомості за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.