Поліцейські продовжують пошук жінки, яка зникла у лісовому масиві Рівненського району.

Уже кілька діб поспіль поліцейські Рівне нського відділення разом з кінологами, лісниками та місцевими жителями продовжують пошуки 68-річної рівнянки Людмили Беседіної.

Нагадаємо, жінка ще 31 липня поїхала в ліс по ягоди поблизу села Нова Любомирка Рівне нського району та досі не повернулась.

«Ми відразу подзвонили поліції, рятувальникам і всі кинулися на пошуки, — розповідає зять зниклої Павло Бондар. — Останній зв'язок з тещею був близько 23 години, після цього телефон розрядився. Хто можливо бачив, чи знає щось про її місце перебування, будемо вдячні за допомогу».

pic Сьогодні пошуки продовжуються. Півсотня поліцейських, лісників, кінологів та місцевих жителів продовжують почісувати ліси поблизу села Нова Любомирка.

Працівник лісництва Сергій Савчук повідомив, що вони разом з поліцією вже обійшли всі свої обходи і квартали, гукали, кричали, з собаками ходили.



pic «На даний час пошуки тривають спільно з рятувальниками, кінологами, поліцейськими, лісниками та громадськістю, — повідомив т.в.о. начальника Рівне нського відділення поліції Іван Теліга. — Ми орієнтували місцевих жителів по селах, магазинах, які можуть ходити по ягоди та гриби. На даний час пошуки тривають, ми не полишаємо надії знайти жінку живою і будемо її шукати доки не знайдемо».

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області