Поліцейські провели 14 обшуків у приміщеннях, де було організовано діяльність мережі гральних закладів.

Працівники управління захисту економіки в Рівне нській області спільно з слідчим відділом Рівне нського відділу поліції учора, третього серпня, викрили діяльність 14 розважальних закладів, які працювали в обласному центрі.



pic Поліцейські провели 14 санкціонованих обшуків у приміщеннях, де було організовано діяльність мережі гральних закладів всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу». Громадянам з використанням комп’ютерної техніки, пристроїв для прийому-видачі коштів та доступу до мережі Інтернет надавали доступ до симуляторів ігрових автоматів.



pic Під час обшуків обшуків поліцейські вилучили 114 одиниць комп’ютерної техніки та 2 652 гривні, ймовірно здобуті внаслідок злочинної діяльності.

Досудове розслідування за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України триває. Правоохоронці встановлюють організаторів грального бізнесу. Відповідно до санкції статті їм загрожує покарання у виді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv