Рятувальники закликають громадян бути обережними під час пожежонебезпечного періоду.

Упродовж минулої доби на Рівне нщині сталося 9 пожеж.

Вчора, 2 серпня, у селі Залужжя, Дубенського району, сталося загоряння соломи у приватному господарстві. У результаті вогнем знищено 0,5 т соломи. Солома горіла у селі Грушвиця-2, Рівне нський район. Вогнем знищено 3,5 т соломи. Загоряння соломи сталося і у селі Радухівка, Рівне нський район. Вогнем знищено 2т соломи. Причина: встановлюється. У селі Межиріч, Острозький район також вогнем знищено 2 т сіна. Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються. Збитки: встановлюються.

А також в селі Орлівка, Березнівський район в приватному господарстві горіли корми. Вогнем знищено 1,5т грубих кормів. Наразі причини та збитки встановлюються.

Вранці, 2 серпня, о 10-55 у місті Рівне сталося загоряння сміття в підвальному приміщенні. Відомо, що будинок належить ЖКП «Перспективне».

Пожежа сталася і на хуторі Ялинівка, Березнівський район. В приватному господарстві вогнем знищено житловий будинок . Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

У м. Дубно в результаті пожежі у приватному господарстві вогнем пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку в житловому будинку . Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

3 серпня, вночі о 00-35 с. Новаки, Володимирецького району у приватному господарстві вогнем знищено дах на площі 10м2 дощатої дровітні , 4м2 дров. Причина: встановлюється. Збитки: встановлюються.

Повідомляють у ГУ ДСНС у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv