На Рівненщині привітали воїнів-десантників з професійним святом.

В урочистостях взяли участь заступник голови Рівне нської ОДА Ігор Тимошенко, перший заступник голови Рівне нської облради Олександр Корнійчук, ветерани Афганістану, учасники АТО та їхні рідні, колишні десантники та спецназівці.

Присутні поклали вінки та квіти до пам’ятного Знаку загиблим в локальних конфліктах та війнах. Хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів.

Заступник голови Рівне нської ОДА привітав десантників.

pic

«Ви своєю мужністю та професіоналізмом продемонстрували, що наша армія здатна захистити країну від ворога. Ви завжди там, де найважче. Адже виконуєте важливі завдання в умовах складних фізичних і психологічних навантажень», - звернувся до присутніх Ігор Тимошенко.

pic

Посадовець додав, що не існує перешкод, які б десантники не подолали, й немає противника, який би зміг їм протистояти: «Ви стали елітою Збройних сил України».

Заступник голови Рівне нської ОДА Ігор Тимошенко подякував воїнам та ветеранам високомобільних десантних військ за героїзм та вірність військовому обов’язку, побажав їм міцного здоров’я, благополуччя та незламної віри в перемогу.

pic

Після офіційної частини пролунали виступи десантників, усіх присутніх пригощали солдатською кашею.

За матеріалами Рівне нської обласної державної адміністрації.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv