Чоловік переважно грабував гаражів місцевих кооперативів.

Працівники Варашського відділу поліції встановили та затримали місцевого жителя, який підозрюється у вчинення серії крадіжок із гаражів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотів продати «яблучний» телефон — потрапив до поліції

Протягом тривалого часу у Вараші від крадіжок потерпали власники гаражів місцевих кооперативів. Зловмисники, шляхом підбору ключів до вхідних дверей, проникали у приміщення та викрадали електроінструменти, запчастини до транспортних засобів, приладдя для риболовлі, тощо. Так, 21 березня до поліції місцевий мешканець повідомив, що із його викрали надувний човен марки «Bark», мотор до човна марки «Yamaha»; гідрокостюм, спінінги та інше приладдя для риболовлі на загальну суму сімдесят п`ять тисяч гривень.

pic За фактами вчинення цих злочинів правоохоронцями було розпочато не одне кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, поєднане із проникненням у приміщення). Під час досудового розслідування, за результатами проведення комплексу слідчих та розшукових дій, працівники Варашського відділу поліції з`ясували, що до злочинів причетний місцевий 38-річний непрацюючий місцевий житель.

pic За результатами чотирнадцяти обшуків, проведених за ухвалами суду, поліцейські на території міста та Володимирецького району, за місцем проживання підозрюваного та у його знайомих вилучили велику кількість речей, здобутих злочинним шляхом. Для проведення впізнання викраденого майна, потерпілі від вказаних злочинів, можуть звертатися до Варашського відділу поліції.

pic

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у восьми крадіжках, вчинених протягом 2017 року, та обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність і до інших злочинів. Відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv