Наразі чоловіка розшукують правоохоронці.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів «Зброя та вибухівка» працівники кримінальної поліції Рівне нського відділу поліції отримали оперативну інформацію, що житель Рівного зберігає у себе небезпечні предмети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині прикордонник погорів на хабарі

У рамках відкритого кримінального провадження оперативники та слідчі провели санкціонований обшук у житловому та підсобному приміщеннях господарства 47-річного жителя обласного центру. Поліцейські виявили: 18 патронів різних калібрів, три рушниці, страйкбольний автомат, два пістолети, рапіру, головну частину від протитанкової гранати, ніж, шашку, дві шаблі та ручну гранату.

Коли до оселі навідались правоохоронці, в будинку була лише співмешканка господаря. Чоловіка наразі розшукують поліцейські.

pic За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

pic Усе вилучене поліцейські направили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами якої буде прийняте відповідно процесуальне рішення.

Відомо, що рівнянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин та за підробку документів. Однак, тоді відбувся умовним терміном.

pic Тепер за скоєне, відповідно до санкції статті, йому загрожує максимальне покарання у виді позбавлення волі строком до трьох років.

pic Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv