За повідомленням поліції, 30 липня, близько четвертої ранку надійшло повідомлення, що в одному з кафе Здолбунівського району отримав ножове поранення охоронець. Зловмисника оперативно затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За життя потерпілого борються медики.

Відвідувач напав на охоронця бару у с.Гільча, до цього нетверезий чоловік чіплявся до відвідувачів закладу. Штрикнувши ножем охоронця дебошир втік із місця пригоди.

Нині поранений охоронець перебуває у реанімації, у важкому стані.

Зловмисника поліцейські оперативно затримали. Ним виявився 33-річний житель Здолбунівського району, до того ж односелець потерпілого. Під час поверхневого огляду в нього виявили та вилучили пластиковий флакон із таблетками білого кольору, які можуть належати до нарковмісних препаратів. Їх правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 15, частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). 33-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу. Як з’ясувалося, зловмисник уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із наркотиками.

pic



pic



pic