Матч відбудеться (*30 липня 2017 року*) на стадіоні «Спартак» у м. Дубно. Мета – збір коштів на лікування ветеранів Збройних Сил України.

Благодійний футбольний матч відбудеться між збірними команд Дубенської райдержадміністрації, Дубенської районної ради та священнослужителів Рівне нської єпархії Української православної церкви Київського Патріархату.

Початок заходу - о 17.00.

Благодійний матч проходить з ініціативи Дубенської райдержадміністрації, Дубенської районної ради, єпархіального управління Рівне нської єпархії та благодійного фонду «Любіть Україну».

Мета – збір коштів на лікування ветеранів Збройних Сил України Кудрика Дмитра Васильовича та Ігнатенко Валерія Леонідовича, які брали участь у антитерористичній операції на Сході України, отримали поранення та потребують лікування.

Дмитро Кудрик - контрактний військовослужбовець, отримав поранення коліна в березні цього року. Переніс одну операцію та готується до другої, яка запланована на вересень цього року. Наразі виконує свій військовий обов'язок в Донецькій області. До служби в Збройних Силах України працював вчителем у Клинцівській школі.

Валерій Ігнатенко - рік тому внаслідок мінно-вибухового поранення зазнав серйозної черепно-мозкової травми, отримав проникаюче поранення грудної клітки, травматичний розрив легені. Після тривалого лікування Валерій отримав ІІ групу інвалідності.

Організатори запрошують глядачів і вболівальників відвідати футбольний матч 30 липня і зробити особистий благодійний внесок.

Суму коштів, зібрану під час підготовки та проведення благодійного футбольного матчу, буде передано родинам військовослужбовців відразу після завершення матчу.

Повідомляє Дубенська районна державна адміністрація на сторінці у ФБ.