Враховуючи ріст попиту та вашу зацікавленість нашою продукцією, ми вирішили створити окремий сайт на блокноти на пружині та тиснення ділових щоденників. Але що можуть дати блокноти та ділові щоденники вашому бізнесу?

Блокноти на пружині

 pic

Блокноти на пружині з логотипом вашої компанії – незамінний помічник для розвитку бізнесу. Це не тільки місце для нотаток але ще й потужний маркетинговий інструмент.

Блокноти з логотипом компанії мають широкий спектр використання. Перш за все, використовуючи блокноти на замовлення з логотипом для користування всередині компанії, тобто вашими співробітниками, ви зміцнюєте корпоративний дух. Якщо ви будете презентувати блокноти з логотипом вашим працівникам за певні заслуги – це значно підвищить продуктивність праці. Коли в ваш офіс заходять клієнти, перше, що вони бачать на столі ваших працівників - це блокноти з логотипом вашої кампанії, вашими контактними даними. Це допомагає підвищити лояльність клієнтів та підкреслить статус вашого бізнесу, тому що увага до дрібниць на підприємстві говорить про ваше серйозне ставлення до бізнесу.

Блокноти на пружині з вашим логотипом стануть чудовим презентом вашим клієнтам. Всі люблять отримувати подарунки, тому треба робити презенти з користю для вашої компанії. Логотип, що надрукований на титульній сторінці блокноту, буде потрапляти в поле зору вашим клієнтам щодня. Приємним бонусом стане ще й те, що відвідувачі ваших клієнтів також будуть бачити ваш логотип та контакти, а це додаткове поширення бренду й безкоштовна реклама.

Ділові щоденники з тисненням

pic 

Важко уявити людину, яка займається власним бізнесом чи займає керівну посаду без особистого ділового щоденника. Тиснення ділових щоденників фольгою чи сліпим тисненням додає вашому щоденнику індивідуальності – це лише ваша особиста річ. Ви можете замовити тиснення ділових щоденників з логотипом вашої фірми, з вашими ініціалами, або з будь-яким текстом.

Зробіть подарунок вашим клієнтам – подаруйте діловий щоденник з тисненням. Такий презент не тільки приємно вразить, але й буде нагадувати про вас та вашу фірму цілий рік. Ви можете обрати три типи ділових щоденників, різні кольори, які будуть асоціюватися з вашими корпоративними кольорами, додати тиснення золотою, срібною чи голографічною фольгою. Також ви можете замовити сліпе тиснення ділових щоденників – такий метод видавлює текст чи зображення на обкладинці, роблячи його об’ємним та більш помітним.

Для того, щоб подивитися всю нашу продукцію, заходьте на наш сайт та робіть замовлення онлайн, не виходячи з вашого дому.