Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто пам'ятати, що сьогодні важливі деталі. Може з'явитися необхідність в профілактичному візит до лікаря. В особистих і ділових відносинах значущі півтони, може бути важко прямо висловити правду. Не найкращий момент для розпорядження коштами, розрахунку вартості тих чи інших процедур. Можливі похибки в діагностиці захворювань. Рекомендується дотримуватися графік, акуратно оформляти результати праці. Небажано влаштовуватися на роботу і відкривати бізнес, пов'язаний з наданням послуг.

Телець (21.04 - 21.05)

Щоб день пройшов приємно і з користю, Тельцям варто підлаштуватися до ситуації і відмовитися від зайвих запитів. Помірність і практичність можуть стати в нагоді вам в справах, побуті, особистих відносинах. Бажано критичніше поставитися до нових ідей, уникати пригод, бути перебірливими у харчуванні та виборі речей. Не варто витрачати багато грошей, в тому числі, на розваги. Не завадить передбачливість на відпочинку. Не виключено, що ви опинитеся перед вибором між комфортом і здоров'ям, або безпекою.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки стають більш залежними від домашньої обстановки, сімейної атмосфери, житлової ситуації. День допомагає побачити рамки, за які не варто переходити, спроба дозволити собі зайве обернеться проти вас. Варто бути коректніше з близьким оточенням, поважати задані територіальні і психологічні межі. Не завадить помірність у харчуванні. Можливий недолік побутового комфорту. У відносинах може пробігти холодок, не виключені перешкоди до тісного контакту, довірчого діалогу.

Рак (22.06 - 23.07)

Раки починають сильніше потребу в інформації або спілкуванні, але можуть зіткнутися на цьому шляху з перешкодами. Може намітитися цикл поїздок, візитів, пошуків, навчання, стати актуальною темою дієта, консультація лікаря, вибір ліків. Якщо перші отримані відомості не надто втішні або не до кінця зрозумілі, має сенс розібратися в них детальніше. Не варто нехтувати порівнянням варіантів, перевіркою цифр і фактів, уточненням офіційних даних про людей, речі, процедурах, інстанціях.

Лев (24.07 - 23.08)

Сьогодні енергії Львів важко знайти адекватний вихід, сили можуть бути тимчасово роздроблені або блоковані. Є ймовірність дрібних і великих промахів у фінансових питаннях. Можливі проблеми з оплатою покупок або їх якістю, підвищується ризик придбання простроченого продукту, речей з естетичними недоліками. Не варто підписувати фінансові документи, затверджувати розрахунки. Бажано відкласти платежі та операції, або забезпечити їх надійними гарантіями. Не рекомендується купувати вживані речі.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам пора переглянути тактику, з урахуванням індивідуальних реалій. Те, що для інших є само собою зрозумілим, вам може даватися важче, у зв'язку із станом здоров'я, домашньою обстановкою, фінансовим або моральним тягарем. Об'єктивна самооцінка вбереже вас від розчарувань і «підводних каменів». Сьогодні краще утриматися від знайомств, ініціатив, заяв, відповідальних рішень. Важливіше усвідомити правила, ніж сподіватися на винятку. Корисно уточнити свої поточні інтереси і коло спілкування.

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні Терезам варто зробити предметом свого інтересу не достоїнства, а недоліки. Сконцентруватися на завданні буде легше в самоті. День дозволяє критичніше поглянути на плоди своєї діяльності і ситуацію в цілому, допомагає побачити приховані вади за зовнішнім благополуччям. Пильнішої уваги потребує здоров'я, особливо при наявності хронічних захворювань, звичкою ігнорувати норми гігієни та поради лікаря. Можливо, намітиться робота з розрахунками, документами, архівними матеріалами.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто зайнятися уточненням планів. Копітка робота може припасти не до смаку, якщо ви прагнете до активних дій, проте зірки підказують, що без неї ваші заявки на успіх будуть виглядати значно слабкіше. У досліджуваній моделі майбутнього важливо виявити потенційні уразливості і відсікти зайве. Можливо, доведеться рахуватися з фінансовими лімітами, графіком, якими-небудь специфічними особливостями. Скептичний тверезий погляд може поширитися на сферу особистих відносин.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям день нагадає про тягар зобов'язань, професійної або моральної відповідальності, нюанси, пов'язані з дисципліною і субординацією. Зміни у вашому чужому статус позначаться на стилі спілкування. Можливо охолодження близьких відносин або зовнішня перешкода, яка не дозволяє подолати бар'єр формальностей. Варто серйозніше підійти до своїх аргументів і зовнішньому вигляду, якщо намічається серія консультацій, переговорів: від виробленого враження може залежати кар'єра або репутація.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Для Козерогів набуває особливу важливість доступ до різноманітних джерел корисної інформації, у тому числі віддалених. Може посилитися потреба в контакті з зарубіжними знайомими, представниками науки, медицини, сфери освіти. День допомагає поставити трохи інакше питання і знайти альтернативні відповіді, а потім порівняти отримані варіанти. Якщо перші відомості розчарували, варто прийняти це як добрий знак, застережливий про хибність і непродуктивності деяких привабливих напрямків.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям краще почекати із зовнішньою активністю, відкритим співпрацею або суперництвом. День створює умови для лікування, профілактики, дрібного ремонту, забезпечення безпеки, кропітких досліджень. Істина навряд чи буде лежати на поверхні, найімовірніше, її доведеться шукати серед деталей, відокремлюючи правду від брехні. Ймовірність ризиків знизиться, якщо подбати про страховку. Корисно проаналізувати ситуацію, пов'язану з відносинами: можливо, змінилися чужі мотиви, з'явилися нові нюанси.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам не варто розраховувати на ідеальне взаєморозуміння з партнером, начальством, близьким оточенням. Діалогу корисно задати чіткі рамки. Небажано поспішати з відгуком на пропозицію або прихований виклик, поспішно приймати висунуті умови. Небезпечно ігнорувати етикет, регламент, професійні норми: повага до правил гарантує рівновагу інтересів, допоможе дати потрібну відповідь і не сказати зайвого. Якщо ви не поділяєте думку опонента, кращою реакцією буде дипломатичний відмову.