За вчинене чергове кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

До поліції 24 липня надійшло повідомлення 42-річної жительки міста Сарни, що сусід відкрито заволодів золотим ланцюжком у її чоловіка. Раніше судимого зловмисника затримали, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що на подвір’я до подружжя сарненчан ввечері навідався 31-річний сусід. Будучи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті неприязних стосунків, почав з’ясовувати їх із 41-річним чоловіком, провокуючи бійку. Зірвавши з шиї ланцюжок, зловмисник поспіхом покинув обійстя. Правоохоронці одразу його затримали разом із награбованим.

pic За фактом грабежу, вчиненого повторно, слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. 31-річного жителя Сарн затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру.

pic Зловмисник уже неодноразово потрапляв у поле зору як сімейний насильник і був судимий за крадіжки та грабежі. За вчинене чергове кримінальне правопорушення йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Рівне нській області на сторінці у ФБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині власнику повернули викрадений автомобіль

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv