Правопорядок на автодорозі міжнародного значення «Київ-Ковель-Ягодин» та в місті Сарни відтепер забезпечуватимуть 49 поліцейських роти № 5 батальйону Управління патрульної поліції м.Рівне.

Сарни стало 33 містом, де запрацювала нова поліція. Загалом тринадцять тисяч патрульних поліцейських нині цілодобово несуть службу на території нашої держави. Із визначним днем у житті жителів Сарн привітали заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв, начальник Департаменту патрульної поліції України підполковник поліції Євгеній Жуков, очільник Головного управління Нацполіції в Рівне нській області Валерій Самчук, керівництво місцевої та районної влади.

«Перед вами стоїть важливе, але відповідальне завдання — служити і захищати громаду, — звернувся до особового складу Костянтин Бушуєв. — Переконаний, що відсьогодні ваше життя, життя рідних, близьких і громадян, які висловили вам довіру, зміниться. Закон — понад усе. Слава Україні».

Начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков зазначив, що на Рівне нщині патрульні поліцейські складають присягу вдруге:

«Дуже радий, що одне із найсильніших управлінь приймає поповнення. Дякую усім співробітникам управління патрульної поліції Рівного за дружню родину, яку створили у себе в колективі. Увесь особовий склад це — добровольці, які обрали нелегкий шлях служіння народу».

Серед 49 патрульних поліцейських Сарн — десятеро дівчат, четверо учасників АТО. Всі вони успішно закінчили навчання та склали іспити.

До побажань долучився і начальник Головного управління Нацполіції в Рівне нській області Валерій Самчук: «Щиро вірю, що жителі Сарн безпечно почуватимуться на вулицях міста та підтримають нову поліцію, а патрульні, натомість, гідно нестимуть службу».

Рівне нські патрульні започаткували власну традицію — передавати козацькі атрибути: щит, мечі та пірнач як символи відповідальності перед колегами, народом, Україною, кращим правоохоронцям місяця. Заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв у винагороду за віддану службу передав щит роті № 4 Управління патрульної поліції м.Рівне та подякував за роботу Роману Дячуку, Ірині Середі, Матюху Олександру Ігорю Мусійчуку та Олександру Лац.

А у пам’ять про тих, кому завдячуємо мирним небом, патрульні поліцейські поклали квіти до підніжжя пам’ятника героям «Небесної сотні» та вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Керівництво Нацполіції, Головного управління проінспектували стаціонарний пост, його оснащення та умови праці патрульних поліцейських. Виконання обов’язків начальника відділу патрульної поліції міста Сарни покладено на лейтенанта поліції Тараса Земляка.

Вітання патрульні приймали і від найрідніших, які з нетерпінням чекатимуть їх удома щоразу після несення служби. Тож нехай новим поліцейським усе вдається заради спокою і миру на рідній землі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic