Про те, що на перехресті вулиць Чорновола-Драгоманова обласного центру сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими до поліції учора, 22 липня, о пів на другу дня повідомили лікарі «швидкої».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 30-річний мешканець села Тур Волинської області, керуючи автомобілем «Citroen Berlingo», здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги у русі мотоциклу «Viper ZS125J» під керуванням 41-річного жителя села Зоря Рівне нського району. Унаслідок удару мотоцикліст на смузі зустрічного руху зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos», під керуванням 33-річного рівнянани, який зупинився перед перехрестям на вулиці Драгоманова. Після цього двоколісний відкинуло на тротуар.

Водія мотоцикла із переломом ключиці та забоями м’яких тканин голови госпіталізували до Рівне нської центральної міської лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відповідно до результатів алкотестеру усі троє водіїв були тверезими. Остаточні результати встановлюватиме призначена експертиза.

Усі три транспортні засоби вилучені з місця події та поміщені на штрафмайданчик.



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині розшукують безвісти зниклого неповнолітнього [ФОТО]