Команда Рівненської області взяла участь у Чемпіонаті України серед юніорів з пішохідного туризму та Чемпіонаті України серед юніорів з велосипедного туризму у Світловодську.

З 08 по 14 липня 2017 року команди Рівне нської області, які складалися з вихованців комунального закладу «Рівне нська обласна станція юних туристів» Рівне нської обласної ради взяли участь у Чемпіонаті України серед юніорів з пішохідного туризму та Чемпіонаті України серед юніорів з велосипедного туризму, які проходили в м.Світловодськ Кіровоградської області.



pic За результатами Чемпіонату України з велосипедного туризму в особистих змаганнях Бельвендер Максим посів третє місце на дистанції «Тріал» та виборов третє місце на комплексній дистанції, до якої входили змагання з велокросу, фігурного водіння велосипеду та тріалу. За результатами чемпіонату Бельвендер Максим виконав розряд «Кандидат в майстри спорту України», а Домарацький Андрій та Волошин Назар виконали перший спортивний розряд зі спортивного туризму.

pic До складу команди входили: Бельвендер Максим, Домарацький Андрій, Волошин Назар, Дуботовк Владислав, Олієвський Роман та Клевака Ірина, учні загальноосвітніх закладів Млинівського району.

pic За результатами Чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму шість представників команди Рівне нської області у напруженій боротьбі виконали розряд «Кандидат у майстри спорту України» зі спортивного туризму.

Про це повідомляють на сайті Управління освіти і науки Рівне нської облдержадмініністрації.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv