Потерпілого госпіталізували у лікарню з проникаючим ножовим пораненням з ушкодженням товстого кишківника та перитонітом.

Сімейний конфлікт трапився вчора, 17 липня, близько першої ночі між 30-річною жителькою села Семидуби, на Дубенщині та її цивільним 26-річним чоловіком. У ході суперечки, молодик отримав ножове поранення. Як пояснила жінка поліцейським, сталося це ненароком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині судитимуть жінку, яка виготовляла наркотики



pic Недільного вечора подружжя разом із 6-річном сином жінки та її сестрою відпочивало на подвір’ї біля будинку. Коли розгорілася суперечка, обоє були у помешканні вже напідпитку. Жінка, аби уникнути подальших розбірок, почала виганяти чоловіка з будинку. Та коли той відмовився, господиня пішла на кухню по ножа, з її слів, щоб налякати співмешканця. Жінка пояснила поліцейським, що все сталося випадково. Коли вона з ножем поверталася з кухні, чоловік у цей час виходив з кімнати, тож у коридорі наштрикнувся на лезо.

pic Потерпілий викликав таксі та сам вирушив до Дубенської центральної районної лікарні, де спочатку не зізнавався яким чином отримав тілесне ушкодження. Утім медпрацівники про подію повідомили до поліції.

Із проникаючим ножовим пораненням з ушкодженням товстого кишківника та перитонітом лікарі госпіталізували потерпілого у реанімайне відділення медзакладу. Як повідомляють лікарі, стан хворого стабільно важкий.

pic

Жінка дає покази слідчим. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv