Існує безліч цікавих прийомів, щоб оновити свою квартиру не витрачаючи часу та грошей на новий ремонт. І оновити його можна всього за 1 день.

Ми підібрали декілька таких прийомів, щоб ваша оселя виглядала дорого при абсолютно мінімальних витратах.

1. Спробуй пофарбувати старий лінолеум в модні кольори.



pic 2. Зі старих залишків тканини, які до сих пір не знаходили застосування, можна пошити оригінальні чохли для подушок і покривал або декоративні серветки.

pic

3. Використай фіранки, щоб заховати непривабливі місця зберігання речей, в яких часто утворюється безлад.

4. Модний тренд в дизайні інтер'єрів - акцентування уваги на одній стіні в кімнаті. Такий прийом дозволить з мінімальними зусиллями надати новий настрій спальні чи вітальні.



pic 5. Обклей узголів'я ліжка шпалерами, що контрастують з іншим інтер'єром за кольором або текстурою, а можеш розмістити фотопанно з цікавим малюнком.

6. Заплети фіранки. Цей простий прийом створить в кімнаті затишок.

pic 7. Швидко освіжити звичний інтер'єр можна і за допомогою контрастних штор. Найпростіший спосіб підібрати яскравий текстиль - дотримуватися принципу протилежності холодних і теплих відтінків.

pic 8. Не ховай книги на закритих полицях книжкових шаф, адже вони можуть стати відмінним елементом декору приміщення. Ненав'язлива присутність книг в різних куточках квартири робить інтер'єр затишнішим і надає йому інтелектуальний шик.

pic 9. Замаскуй непривабливий вентиляційний отвір за допомогою гумового килимка і фарби.

pic 10. Підвісь карнизи над ліжком, щоб зробити балдахін. І відпочивай як королева!



pic 11. Неважливо, скільки часу залишилося до настання нового року - створити святкову атмосферу в своїй квартирі можна вже зараз. Для цього дістань гірлянди - додаткове освітлення позитивно впливає на настрій і пожвавить інтер'єр!

pic 12. Зроби акцент на кольоровій стелі.

pic 13. Використовуй об'ємні вінілові наклейки, які імітують мозаїчну плитку, для того, щоб оновити фартух на кухні.

pic 14. Відмінним рішенням для вимикачів і розеток стануть недорогі декоративні рамочки.

pic 15. Обмотай відкриті дроти замшевими стрічками. Звичайно, це досить копітка робота, але результат того вартий. Виглядає вельми незвично і привабливо!



pic Більшість з нас звикли вважати інтер'єр будинку або квартири поняттям статичним. Зробили ремонт і наступні кілька років насолоджуємося його незмінністю і одноманітністю. А якщо виникає бажання змінити звичний вид навколишнього простору, то найчастіше ми стикається з браком часу і грошових коштів.

З такими дизайнерськими прийомами ти можеш робити зміни в будинку в залежності від настрою і побажань твоєї родини. Зміни - завжди на краще!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Маленька кухня - не вирок! [ФОТО]