9 липня У місті Вараш попрощалися із загиблим в зоні АТО бійцем - старшим лейтенантом Галушко Юрієм Петровичем.

9 липня у Палаці культури ВП РАЕС у місті Вараш відбулася громадська панахида за померлим учасником АТО, старшим лейтенантом Галушко Юрієм Петровичем.



pic Юрій Петрович народився 28 червня 1955 року у с.Стовпець Дубенського району Рівне нської області. Після закінчення Кам’янець-Подільського військового училища та Українського інституту інженерів водного господарства переїхав до нашого міста, де до 2000 року працював в управлінні будівництва Рівне нської АЕС.

pic Юрій Галушко брав участь у ліквідації аварії на ЧАЕС, був активним учасником Майдану, у 2014 році призваний по мобілізації до лав Збройних сил України. У складі своєї військової частини брав участь у бойових діях під Дебальцево та біля Донецького аеропорту.



pic В останню путь, померлого бійця прийшли провести численні мешканці міста, рідні, друзі, знайомі. На похороні були присутні його бойові побратими, а також представники влади, ветеранської Спілки учасників АТО та захисників Вітчизни, волонтери та небайдужі до чужого горя люди.

pic

Поховали Юрія Галушка на міському цвинтарі поруч із могилами Сергія Тарасюка та Максима Турика.

Вічная пам’ять Герою!

pic

pic

pic

pic

pic

Повідомляють на сайті Вараської міської ради.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv