Вночі, 9 липня о 03:12 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобілю «Volkswagen Passat B7» у дворі п’ятиповерхового житлового будинку за адресою: місто Сарни вулиця Бєлгородська.

На місце події негайно було направлено чергове відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру. По прибуттю рятувальників на місце виклику, вогнем був повністю охоплений моторний відсік автомобіля. Полум’я набирало обертів та щосекунди могло поширитися у салон машини та на інші комплектуючі.

Також існувала можлива загроза перекидання вогню на поряд розташовані дерев’яні господарчі будівлі та дерева. На гасіння пожежі рятувальники подали один водяний ствол.



pic



pic

Вже о 03:20 пожежа була локалізована, а о 03:35 повністю ліквідована. Травмованих внаслідок даної події не має. Вогнем знищено двигун та переднє колесо і пошкоджено частково салон автомобіля.

pic



pic

До ліквідації пожежі було залужено один пожежний камаз та 5 чоловік особового складу вогнеборців. Причина та збитки встановлюються.



pic